PRIVACYVERKLARING
The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl), en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) verstrekt. The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl)  kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM HEEFT The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) GEGEVENS NODIG?
The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG BEWAART The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) GEGEVENS?
The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
IN KAART BRENGEN VAN WEBSITEBEZOEK
Op de website van The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl)  worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.


GOOGLE ANALYTICS
The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Lees hetprivacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) heeft hier geen invloed op.
The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) heeft Google GEEN toestemming gegeven om via The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

INZAGE GEGEVENS, AANPASSING OF VERWIJDERING GEGEVENS
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een
verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@theabcshop.nl. The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGING
The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door The ABC Shop(www.bonsaihoek.nl) verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met The ABC Shop op via info@theabcshop.nl. www.bonsaihoek.nl is een website van The ABC Shop. The ABC Shop is als volgt te bereiken:
Postadres: Korenbloemstraat 8
Vestigingsadres: 4542 CS Hoek
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 22062916
Telefoon: 0612093660
E-mailadres: info@theabcshop.nl
 
prijzen zijn inclusief btw