Een mooiere tuin, smakelijkere groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee, zuiverder water... zonder gebruik van chemicalien, kunstmest en pesticiden ...... dit alles is te bereiken met eenzelfde middel: effectieve micro-organismen, kortweg EM genoemd.

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar EM werkt, EM is een mengsel van gewoon in de natuur voorkomende micro-organismen. Het geheim zit hem in de combinatie. Deze maakt EM zo werkzaam en zo breed toepasbaar. EM is een ontdekking van de Japanse landbouwprofessor Teruo Higa.

Omdat we van bonsaihoek.nl denken dat dit een aanvulling kan zijn
voor uw bonsai en leefwereld bieden we producten aan die EM produceren.
Voor meer info kijk u op:
http://www.eminfo.nl/Effectieve microorganismen (EM) jouw oplossing voor milieuproblemen
EM is HET product voor iedereen die een hart heeft voor de natuur en wil zorgen voor een schone toekomst in zijn/haar eigen omgeving. Je brengt je papier al naar de papierbak en het glas naar de glasbak, maar nu kun je ook heel effectief via de natuurlijke methode van EM je omgeving schoon en gezond maken.

De talloze toepassingen van Effectieve Microorganismen (EM) in jouw omgeving
Effectieve Micro-organismen (EM) kun je zelf op heel veel manieren in je directe omgeving toepassen. Met EM kun je je keukenafval zelf geurloos composteren en je tuin- en kamerplanten blij en gezond maken met je eigen gemaakte compost. Met EM heb je veel langer plezier van je mooie bos bloemen en voorkom je dat het bloemenwater gaat stinken. Met EM blijven je aquarium en vijver helder en je vissen gezond. Met EM kun je op natuurlijke wijze je huis schoonmaken, je gootsteen en afvoerbuizen ontstoppen en afvoergeurtjes elimineren. Met Effectieve Microorganismen kun je je weerstand en gezondheid verbeteren omdat het een voortreffelijke bron is van anti-oxidanten.


Effectieve Microorganismen (EM) maken kunstmest en bestrijdingsmiddelen overbodig
Effectieve Micro-organismen (EM) zijn ook een uitkomst voor boeren en daarmee voor ons milieu. Het geeft betere oogsten, gezonder vee en minder kosten. Bovendien worden kunstmest en bestrijdingsmiddelen grotendeels overbodig. Omdat er aan EM zelf niets kunstmatigs is, beperkt het gebruik de milieuvervuiling enorm.
Het voordeel voor ons de consument is dat de landbouwproducten veel smaakvoller en gezonder zijn.


Effectieve Microorganismen (EM) zijn een beter antwoord
EM is een universeel product. Gemeenten lossen er GFT-problemen mee op. EM in het zwembad maakt chloor overbodig. EM reinigt oppervlaktewater en is zelfs medisch toepasbaar. De toepassingen zijn legio, de kosten laag en de besparingen vaak hoog.


Publicatie: http://www.eminfo.nl/
 

 

Bezig met laden...
EM - Microferm2 liter Artikelnr: EM - Microferm2000

EM - Microferm2 liter
Per 2 liter verpakking € 12,00
EM Bokashi - Tuinset Artikelnr: bokastuin3372

EM Bokashi - Tuinset
Per stuk € 35,00
EM Bokashi - Keukenemmer - complete set Artikelnr: Bokashibucket2

Bokashi - Keukenemmer - complete set
Per stuk € 60,00
  1  2   


prijzen zijn inclusief btw