Kunstgras is bijzonder veelzijdig en dat komt natuurlijk omdat het in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Kunststof is gemakkelijk in een bepaalde kleur te mengen. We zien het steeds vaker in moderne tuinen verschijnen. In deze blog willen we je graag meer vertellen over kunstgras en wat je er allemaal mee kunt doen. Lees dus snel verder en doe je voordeel met de designtips die we je geven. 

Kunstgras in de tuin

De meest voordehandliggende plek om kunstgras te gebruiken is natuurlijk wel de tuin. Deze buitenruimte heeft altijd heel veel sfeer wanneer er een aantal elementen in gerealiseerd zijn: kunstgras, terras, pergola en een tuinhuis. Dat zijn de meest populaire dingen die mensen graag in de tuin hebben. Het voordeel van kunstgras is natuurlijk dat je het niet hoeft te maaien en water hoeft te geven. Wel is het belangrijk om uit te kijken als je een BBQ hebt. Dat er dus geen vuur op komt. Vlekken kun je trouwens gemakkelijk van het gras verwijderen. Kunstgras past ook in een Aziatische tuin die we ook wel eens de zentuin noemen. 

Kunstgras binnen in huis

Het is ook mogelijk om in je huis gebruik te maken van kunstgras. Het is bijvoorbeeld een superleuke vloerbedekking voor in de kinderkamer. Met gekleurd kunstgras is het heel leuk om een kamer op een aparte manier in te richten. Een speelkamer voor de kinderen wordt al snel een avontuurlijke plek waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, rood, blauw en eigenlijk zo’n beetje elke kleur die je maar wilt. 

Er zijn ook mensen die bijvoorbeeld kunstgras boven op zolder gebruiken om hun modeltreinen opstelling een extra realistische vormgeving te geven.

Wat je er ook mee zou willen doen, het is goed om te weten dat het zeer slijtvast is en dat je het ook gemakkelijk schoon kan maken. Blijf onze blogs volgen. Dan ben je telkens op de hoogte van de laatste trends. 

Pin It on Pinterest